Ronde tafel Fier

De ronde eetkamertafel Fier is leverbaar met een massief houten rond tafelblad en stalen ronde tafelpoot. Het blad is in diverse maten leverbaar en gemaakt van Amerikaans notenhout of gebeitst eikenhout, keramiek of Fenix in combinatie met een ronde zwarte poot.

Waarom een ronde tafel?

Aan een ronde tafel kunnen alle gebruikers elkaar aankijken tijdens het zitten en is iedereen gelijk. Het voordeel van een ronde tafel is dat het ruimte geeft aan de uiteinden van de tafel. Er zijn geen poten aan de uiteinden en doordat de poot in het midden staat kun je overal aanschuiven en lijkt het blad meer te zweven.

ovale tafel fier

 

Opties ronde tafel

U kiest zelf de bladafwerking van uw ronde tafel Fier; Amerikaans noten of (gebeitst) eikenhout, ook leverbaar in Keramiek of Fenix. Tafel Fier heeft verschillende formaten, en is ook verkrijgbaar met een ovalen blad en een ovalen poot. Voor meer informatie en afbeeldingen: ga naar de productpagina.

bekijk fier

Ronde tafel kopen

Wilt u een ronde tafel Fier kopen? Kom naar het Harvink Huis in IJsselstein of ga langs bij één van onze dealers, die te vinden zijn onder verkooppunten. Let op: Elke winkel kiest zijn eigen collectie, neem daarom vooraf contact op.