Fauteuils

Relaxen in je eigen stijl

Noem het een zetel, een leunstoel of een luie stoel… Een fauteuil is vooral een heerlijk comfortabele stoel waar je in wegkruipt en liever niet meer uit wilt. Harvink maakt ze voor elk interieur. Hoog of laag, draaibaar of niet, in stof of leer, met of zonder hocker. Kies en relax, in je eigen stijl.

Kijk, voel en ervaar

Kom langs in onze showroom

Kom rustig kijken, zitten, combineren, experimenteren en voelen in het Harvink Huis: onze sfeervolle showroom van 800 m2 in IJsselstein. Onze complete collectie is er te bewonderen en we staan je desgewenst met raad en daad bij. Keuze gemaakt? Dan kun je direct bestellen. Erkende Feestdagen zijn wij gesloten.

Kijk, voel & ervaar kijk, voel & ervaar

De perfecte design fauteuil van Harvink

Bij Harvink weten we dat een fauteuil meer is dan alleen een fijn zitmeubel; het is een plek om tot rust te komen. Onze design fauteuils combineren vakmanschap en passie, en worden vervaardigd met een oog voor detail en een vleugje eigenzinnigheid. Elke fauteuil is 100% Nederlands, handgemaakt en ontworpen om jouw interieur te verrijken met comfort en stijl.

Uniek design en vakmanschap

Een Harvink fauteuil is direct herkenbaar aan zijn zichtbare frameconstructie. Dit creëert een eigentijdse uitstraling, waarbij functionaliteit en looks hand in hand gaan. Binnen deze kenmerkende stijl bieden we een scala aan variaties: van rechtlijnig en strak tot organisch en gebogen, elke fauteuil heeft zijn eigen unieke charme.

Comfortabel in elke ruimte

Of je nu een compacte fauteuil zoekt voor een gezellige leeshoek of een royale loungefauteuil voor de woonkamer, wij hebben de perfecte optie voor elke ruimte. Onze creatieve collectie biedt fauteuils in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat precies aansluit bij jouw interieurwensen. Combineer comfort met esthetiek en vind de fauteuil die jouw ruimte compleet maakt.

Innovatie en traditie hand in hand

Bij Harvink combineren we meer dan 75 jaar vakmanschap met voortdurende innovatie. We blijven trouw aan onze roots, terwijl we tegelijkertijd vooruitstrevende technologieën en moderne ontwerpen omarmen. Dit evenwicht tussen traditioneel ambacht en innovatie resulteert in fauteuils die niet alleen prachtig zijn, maar ook ergonomisch en comfortabel.

Kom langs in onze sfeervolle showroom van 800 m² in IJsselstein en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van onze collectie. Ontdek onze complete collectie en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan direct en geniet binnenkort van je eigen unieke Harvink fauteuil.