Banken

Je ziet hoe het zit

Een bank van Harvink is als een open boek. Met het frame aan de buitenkant zie je meteen hoe het zit. Nog voordat je het voelt. Of je nou kiest voor hout of chroom, hoog of laag, stof of leer, strak of speels: jouw Harvink bank staat fantastisch en zit perfect. Wij maken hem met liefde precies zoals jij het wilt.

Kijk, voel en ervaar

Kom langs in onze showroom

Kom rustig kijken, zitten, combineren, experimenteren en voelen in het Harvink Huis: onze sfeervolle showroom van 800 m2 in IJsselstein. Onze complete collectie is er te bewonderen en we staan je desgewenst met raad en daad bij. Keuze gemaakt? Dan kun je direct bestellen. Erkende Feestdagen zijn wij gesloten.

Kijk, voel & ervaar kijk, voel & ervaar

Design banken van Harvink

Een bank die je grijpt en niet meer loslaat: dat is Harvink. Onze design banken staan bekend om het vakmanschap en de passie waarmee de eigenzinnige en toch stijlvolle zitmeubelen worden gemaakt. De collectie is sympathiek, duurzaam, handgemaakt en 100% Nederlands. Van twee- en driezitters tot hoek- en eetbanken, op een Harvink zit je goed. Altijd.

Eigenwijs ontwerp

Een echte Harvink herken je direct aan de zichtbare frameconstructie, gemaakt van hout of
verchroomd metaal. Deze constructie zorgt voor een tijdloze, moderne uitstraling, passend
in ieder interieur. Binnen deze signatuur zijn veel variaties mogelijk: rechttoe, rechtaan, plat,
rond of ovaal, verend, gebogen, gelast of geschroefd.

Persoonlijke touch

Wij begrijpen als geen ander dat jouw design bank een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl en comfortbehoeften. En dus maken wij de bank precies zoals jij hem wilt hebben. Kies uit een breed scala aan stoffen en leersoorten in diverse kleuren en texturen. Of je nu gaat voor een ingetogen, neutrale tint of een gedurfde, levendige kleur, je vindt altijd een bekleding die bij jou past. Onze banken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ultiem zitcomfort dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen en vulling.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Harvink geloven we in duurzame meubels die generaties lang meegaan. Onze banken worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en productiemethoden, waarbij we streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Elk meubelstuk is ontworpen om niet alleen mooi, maar ook functioneel en robuust te zijn. Met een Harvink bank investeer je in een tijdloos meubelstuk dat met de jaren alleen maar mooier wordt.

Jezelf zijn en toch blijven vernieuwen, dat is de kracht van Harvink

Al meer dan 75 jaar zijn we ‘lekker gewoon gebleven’. Maar vergis je niet, dat we liever onszelf blijven, wilt niet zeggen dat we niet meegaan met onze tijd. We innoveren waar dat kan, zonder de ambachtelijke kracht van het meubelvak los te laten. En dat kan alleen maar als je werkt met mensen die van het vak houden en aandacht hebben voor de kleinste details. Van ergonomisch ontworpen kussens tot geavanceerde veringstechnologieën, elke bank is een meesterwerk van comfort en design.

Kom rustig kijken, zitten en voelen in onze sfeervolle showroom van 800 m2 in IJsselstein. Onze complete collectie is er te bewonderen en we staan je desgewenst met raad en daad bij. Keuze gemaakt? Dan kun je direct bestellen.