Retro Designbank Splinter

In deze categorie vindt u onze collectie retro vintage design meubelen uit de jaren 50 en jaren 60. Nieuwe retro designbanken met houten armen die eruitzien alsof ze zo uit de jaren 50 of jaren 60 komen. Bekijk onze collectie online of bezoek het Harvink Huis.

Deze nieuwe bank, geïnspireerd op meubels uit de jaren '50 en '60, ook wel midcentury design genoemd, wordt naar uw keuze op bestelling voor u gemaakt. De materialen die gebruikt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit.

ovale tafel fier

 

Opties Splinter

Deze collectie heeft is eigentijds en hoogwaardige kwaliteit, geheel naar eigen wens samen te stellen. Je kiest zelf de hootsoort, framekleur van het metaal en de kleur van leer of stof.  De bank is verkrijgbaar met en zonder gestoffeerde armen of met een lage of hoge rug. Het bankstel is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk het tweezits en het driezits model. Tevens zijn er ook bijpassende fauteuils, stoelen en (salon) tafels leverbaar.

bekijk splinter

Splinter kopen

Kom naar het Harvink Huis in IJsselstein of ga langs bij één van onze dealers, die te vinden zijn onder verkooppunten. Let op: Elke winkel kiest zijn eigen collectie. Neem vooraf contact op met deze winkel om er zeker van te zijn dat zij de Splinter hebben staan.harvink verkooppunten

bekijk verkooppunten