Wij zijn Harvink

HARVINK TOEN

In het begin: M. VINK & ZN. De historie van Harvink begint in 1947. In dat jaar startte Hermanus Vink zijn meubelfabriek ‘M. Vink & Zn’, in IJsselstein.  In 1985 introduceerden zijn zoons Harm en Harry de naam Harvink. Met de Harvink- collectie kozen de broers voor een unieke en herkenbare signatuur: perfect zitcomfort met een zichtbare metalen frameconstructie.

De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na de overname in 2006 de goede naam van het bedrijf. Ook de ingezette, onderscheidende koers bleef behouden. Dankzij hun grote passie voor het meubelvak heeft het duo nóg meer de nadruk gelegd op vakmanschap en kwaliteit.

HARVINK NU

Na hun overname in 2006, hebben Sander en Alette zich met grote inzet en betrokkenheid gewijd aan het vasthouden van het merk Harvink. Nog steeds is een Harvink een kwestie van met de hand gemaakt vakwerk. Dankzij nieuwe, unieke ontwerpen staat de Harvinkcollectie nooit stil en word je bediend met prachtige en innovatieve eindproducten. Stuk voor stuk meubels waar je mee gezien wilt worden. En waar je bovendien zelf je stempel op kunt drukken. Want Harvink verzorgt de basis, maar over kleur, afmeting en stoffering heb jij het laatste woord.  Maar misschien is zien, zitten en voelen beter. Kom dan naar het Harvink Huis waar de gehele collectie in al haar pracht en praal te bewonderen en te bevoelen is.

ONTWERPERS

Nauwe samenwerking met selecte groep topontwerpers. Dat Harvink voor haar collectie kiest voor Nederlandse ontwerpers als Martin Haksteen en ontwerpstudio KommerKors mag geen wonder heten. Top ontwerpers met wereldwijd een goede naam. 

 

alette sander

Meer lezen over de passies van Sander?
Lees ook het verhaal van Alette