Ovale tafel

Onze eetkamertafel Fier heeft een ovalen tafeblad en ovalen tafelpoot. Het ovalen tafelblad is gemaakt van Amerikaans notenhout of gebeitst eikenhout in combinatie met een stalen ovale zwarte poot. Wil je liever keramiek of Fenix! Dat kan ook. laat je informeren over de opties.

Waarom een ovale tafel kiezen?

Aan een ovale tafel kunnen alle gebruikers elkaar aankijken tijdens het zitten, wat natuurlijk veel gezelliger is. Het voordeel van een ovalen tafel is dat het ruimte geeft aan de uiteinden van de tafel. Er zijn geen poten aan de uiteinden en doordat de poot in het midden staat kun je overal aanschuiven en lijkt het blad meer te zweven.

ovale tafel fier 

Opties ovale tafel

Kies zelf de houtsoort; Amerikaans noten of (gebeitst) eikenhout, keramiek of een blad van Fenix. Tafel Fier heeft verschillende formaten en is ook verkrijgbaar met een rond blad en een ronde poot. Voor meer informatie en afbeeldingen: ga naar de productpagina.

bekijk fierovalen tafel met stoelen

Ovale tafel kopen

Kom naar het Harvink Huis in IJsselstein of ga langs bij één van onze dealers, die te vinden zijn onder verkooppunten. Let op: Elke winkel kiest zijn eigen collectie. Neem vooraf contact op en informeer of de Fier onderdeel uitmaakt van de collectie bij de winkelier.