Met zorg gemaakt

WAAR VOOR JE GELD
Jij weet wat je wilt en wat je budget is. Daar pas je je wensen op aan. Wat Harvink doet, is je garanderen dat de prijzen eerlijk zijn. Harvink denkt kostenbesparend zonder aan kwaliteit in te boeten.

ALLES HANDWERK
Van idee naar product is bij Harvink een zaak van handwerk: van frame tot stoffering, van polijsten tot stikken. Iedere klant krijgt het meubel dat door ervaren en gepassioneerde vakmensen onder handen is genomen. Maatwerk waar je de liefde in terug ziet.

MEUBELS MAKEN IS EEN VAK
Dutch Design is wereldwijd bekend. Ook Harvink staat hier om bekend, maar kijkt tevens over de grens: altijd vooruitstrevend, op zoek naar innovatie en tegelijkertijd ambachtelijk gemaakt. Harvink heeft een naam hoog te houden en legt de lat dan ook hoog. Alles moet kloppen: elk stiksel, elke lasnaad, de afwerking van het hout, de vleug van de stof. Dat kan alleen maar als je werkt met  vakmensen. Met ontwerpers en productiemedewerkers die van het vak houdenen aandacht hebben voor de kleinste details.

DUURZAAM DUURT HET LANGST
Harvink vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken we materialen die lang meegaan. Bovendien zorgt de afritsbare stoffering er voor dat onze meubels altijd meerdere levens kunnen krijgen. Is een stoel of bank toch helemaal opgebruikt, dan is recycling een koud kunstje door eenvoudige demontage van de onderdelen. Onze visie over duurzaam lees je hier.