Sit and Wonder: thuis bij Harvink 

Schoonheid, comfort, design. Het zijn en blijven maar woorden die verbleken bij de ervaring in real life. Natuurlijk kun je een meubelstuk kopen op basis van een plaatje, maar onthoud dat die ene bank of die tafel en stoelen jarenlang een wezenlijk onderdeel van het huishouden, van je leven, zullen gaan vormen. Die moet je eigenlijk gewoon ook eerst zien, voelen, ruiken. Je wilt in feite rustig een beetje kunnen experimenteren met combinaties en formaten. Dit bijzettafeltje bij die bank, of juist die hocker bij die fauteuil, maar dan in een andere kleur? 

Foto Harvink Huis

En daarom is er het Harvink Huis. Een toonzaal van 800 m2, waarin onze gehele collectie te bewonderen én te proberen is. Hier kun je kijken, vergelijken, combineren en je laten adviseren. Harvink ontvangt je met open armen en staat je met raad en daad bij. Heb je een keuze gemaakt, kun je direct bestellen.

EEN STERK STAALTJE

In het Harvink Huis liggen naast de stalenboeken eveneens grote lappen stof van de eigen HARVINK collectie. Deze kun je over de meubels draperen. Wel zo handig, want het valt soms niet mee om aan de hand van een stalenboek over de stoffering te beslissen.

Voor de volledigheid merken wij op dat ons pand geen lift heeft en de showroom zich op de eerste etage van het pand bevindt. De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 10 - 16 uur.  Ons kantoor is ma -  vrij tussen 8:30 en 16:30 telefonisch bereikbaar.  Honden zijn niet toegestaan. 
Controleer op en rond de Feestdagen altijd onze afwijkende openingstijden. 

Harvink heeft alles in huis voor jouw perfecte Thuis.

Van onverwachte mogelijkheden tot wonderlijke combinaties. Komt dat zien, informeer vrijblijvend en laat de collectie je overtuigen.

Plan uw route via Google maps

Bel onsMail ons

Telefoonnummer:

31 (0)30 688 03 88