Eetbank

Onze eetkamerbank Troef is perfect voor wie net even wat anders wil. Ziet er strak uit, maar heeft een verrassend goed zitcomfort. De bank zorgt voor een luxe uitstraling in je kamer en geeft extra gezelligheid aan je eethoek.  Je kunt de eettafelbank combineren met eetkamerstoelen, tafels en andere meubels van Harvink. Zo past onze tafel Tosca perfect bij de eetbank en kan je gemakkelijk aanschuiven zonder dat tafelpoten in de weg zitten.

Waarom een dinerbank kiezen?

Een gestoffeerde dinerbank geeft meer comfort en uiteraard extra zitplaatsen. En een eetkamerbank bespaart ruimte door de bank tegen de muur te plaatsen. Ideaal wanneer je een gezin hebt of wanneer familie en vrienden af en toe een hapje mee-eten. 

ONZE EETBANK TROEF

Het ontwerp van onze eetbank is strak en open. De poten zijn van metaal en hebben een vierkanten buisframe. Kan gestoffeerd worden in leer of stof of een combinatie van beiden. Onze eetkamerbank is verkrijgbaar in elke gewenste afmeting passend bij de tafel.ovalen tafel met stoelen

Eetbank kopen

Kom naar het Harvink Huis in IJsselstein of ga langs bij één van onze dealers, die te vinden zijn onder verkooppunten. Let op: Elke winkel kiest zijn eigen collectie. Neem vooraf contact op met deze winkel om er zeker van te zijn dat zij de dinerbank Troef hebben staan.

bekijk verkooppunten