VACATURE LEERSNIJDER

VACATURE LEERSNIJDER

Bij Harvink in IJsselstein maken wij al meer dan 70 jaar 100% Nederlandse designmeubelen van topkwaliteit. We hebben een naam hoog te houden in de meubelbranche. Daarom werken wij graag met mensen die van hun vak houden en aandacht hebben voor de kleinste details. We willen ons team uitbreiden.

Ben jij het handige talent die ons team komt versterken?

Aanpakker met twee rechterhanden (32 - 40 uur) OPGELEID TOT LEERSNIJDER

Je bent handig en vindt kwaliteit leveren - net als wij - heel belangrijk. Je kunt zelfstandig werken en bent bereid diverse taken op te pakken. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, flexibel bent, oog hebt voor detail en goed kunt samenwerken.
Je werk bij Harvink is afwisselend. Je belangrijkste taak wordt leersnijden, maar daarnaast ben je inzetbaar voor allerlei andere taken, zoals meubels monteren en inpakken, laden en lossen en andere logistieke werkzaamheden.

Bij Harvink leer je ‘on the job’ het vak van leersnijder. We bieden een afwisselende en zelfstandige functie (32 - 40 uur p/w) met goede arbeidsvoorwaarden (CAO Meubelindustrie).  Onze vakanties zijn grotendeels collectief vastgesteld. 
stuur je cv naar office@harvink.nl