Open Dag 7 oktober 2017

Open Dag 7 oktober 2017

26 september 2017

Komt dat zien! Meubelfabrikant Harvink in IJsselstein:

Op 7 oktober opent Harvink de deuren van het Harvink Huis en kan het publiek een kijkje komen nemen ‘achter de schermen’ van het bedrijf. Wie we zijn, wat we zijn en wat we maken. Speciaal vanwege ons 70-jarig jubileum hebben we een grote, interessante tentoonstelling van ons werk door de jaren heen gemaakt. Wat dat werk is? Tip van de sluier: meubelen. En dat doet Harvink al 70 jaar. In IJsselstein.

Harvink is de enige overgebleven meubelfabrikant van IJsselstein. Opgericht in 1947, heeft het bedrijf altijd een eigen gezicht gehad. Sander Prinsen en Alette Trompetter zijn eigenaar sinds 2006: "We zijn trots dat ook nu nog alles bij Harvink echt Hollands handwerk is; van frame tot stoffering en van polijsten tot stikken. Van design tot eindproduct: iedere Harvink is door ervaren en gepassioneerde vakmensen van begin tot eind onder handen genomen. Dit vakmanschap, oog voor detail en design, zie je terug in een collectie onderscheidend meubilair dat doet verbazen vanwege comfort en schoonheid. Dankzij een zorgvuldig samengesteld Harvink dealernetwerk, is de collectie in heel Nederland te koop".

Rondleiding fabriek en Work in progress
Op 7 oktober (van 10.00 tot 15.00 uur) is er gelegenheid om eens rustig door de showroom van ruim 800 m2 te wandelen. Bovendien hebben we een grote overzichtstentoonstelling (‘70 jaar Harvink’) waar de pracht en praal van zeven decennia Harvink te bewonderen is. Ook onze vakmensen zijn aanwezig, klaar om vragen te beantwoorden terwijl u op de werkvloer getuige bent van het ‘work in progress’. De open dag is een absolute aanrader voor iedereen die het Sit and Wonder-gevoel van een Harvink wil ondergaan. Want de beste beschrijving van een Harvink kan niet op tegen een ervaring uit eerste hand. 

Toegang is gratis en natuurlijk staat de koffie voor u klaar!

7 oktober, 10.00- 15.00 uur: Open dag en tentoonstelling 70 jaar Harvink.