De collectie van HARVINK staat nooit stil. Het ene model wordt nog getest en het volgende is in ontwikkeling. 

De banken collectie is uitgebreid met model de Donk.
Een ware eyecatcher in de Harvink-collectie: de veelzijdige elementenbank Donk. Een stoere naam voor een echte familiebank, die door het zichtbare frame beslist niet massief oogt - zélfs niet als hoekbank met chaise longue of dormeuse. Eindeloos variëren dus! Als 2-, 3-, of royale 4-zitter vanaf  € 2.150. 

 

Lichtvoetig en Netflix-bestendig

Op de Forum van Harvink geniet je met het hele gezin van je favoriete serie, een spannende film of een goed gesprek. Een heerlijke leefbank (met of zonder dormeuse) met zachte, pure lijnen, die dankzij het typische Harvink-frame een beetje lijkt te zweven. Een echte eyecatcher dus, perfect geschikt om vrij in de ruimte te zetten. Vanaf € 4.605.

Clip en klaar, alles is duidelijk in deze fauteuil

Clip is de elegante kuipfauteuil van Harvink, met optimaal comfort. Zeker als je ‘m combineert met de hocker! De uitvoering (stof, leer, frame-kleur) kies je zelf. Creëer bijvoorbeeld een rustgevende Scandinavische look met deze frisse ijsblauwe versie, gecombineerd met grijs of zachte pasteltinten. Vanaf € 1.190.

 

Aantrekkelijk aan tafel

Stoel Fay van Harvink is de diva onder de eetkamerstoelen. Een aantrekkelijk silhouet met mooie ronde lijnen en oneindig veel verschijningsvormen door de variatie in stoffering. Fay biedt de keuze tussen wel of geen armleuning, wat - samen met de verstelbare zitdiepte - voor iedereen het perfecte zitcomfort oplevert. Vanaf € 575.