Harvink Sit and Wonder

SIT AND WONDER

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. Een doelstelling die sinds de oprichting in 1947 binnen Harvink wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalend zal zijn.

De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt en waar je zelf ook een aandeel in hebt!
Kijk mee, denk mee, beslis mee. Verwonder Harvink met je wensen, verwonder jezelf met de mogelijkheden en bewonder het meubel als jóuw meubel.

Op en top Nederlands

De Harvink-collectie produceren we volledig zelf, in samenwerking met Nederlandse meubelontwerpers en toeleveranciers. De materialen komen uit Nederland. Zo kunnen we het productieproces en de kwaliteit altijd goed bewaken. En – ook heel belangrijk – we beperken de CO2 uitstoot door transport.

Zichtbaar frame

Een Harvink herken je aan de zichtbare frameconstructie.  Door het frame aan de buitenkant te plaatsen, lijken de  massievere delen van het meubel te zweven. Het oogt  luchtig én je weet precies hoe het meubel in elkaar zit. Of je kiest voor hout of chroom, hoog of laag, rond of vierkant: met het frame aan de buitenkant weet je dat het goed zit.

Zit goed

Bij de banken en fauteuils van Harvink hoef je nooit te kiezen tussen ‘mooi’ en ‘comfortabel’. Bij ons gaan comfort en schoonheid perfect samen. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest. We gebruiken als vulling alleen het beste ‘koudschuim’, dat de lichaamscontouren volgt en zorgt voor de juiste ondersteuning, voor jarenlang zitcomfort!

Afritsbare hoezen

Onze fauteuils en banken zijn echte leefmeubels. Dan kan er wel eens een ongelukje gebeuren. Al onze bekleding is slijtvast en afritsbaar. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.

Meer lezen over HArvink? Klik hieronder:

button-harvink-de-mensen

harvink-met-zorg-gemaakt

EERLIJK ?...HARVINK IS HEERLIJK

Met een Harvink in huis zit je altijd goed. De herkenbare constructie, afritsbare bekleding, fantastisch zitcomfort en een tikkeltje eigenzinnig... Daar staat Harvink voor.  Sit and wonder en val van verbazing in verbazing.

Harvink staat al decennia voor kwaliteit.

Hoe Harvink dat doet, wie Harvink is en wat Harvink nou 'Harvink' maakt is geen geheim.
Dus vragen staat vrij.

Bel onsMail ons

Telefoonnummer:

31 (0)30 688 03 88