blog

'T is weer voorbij die mooie zomer...

En zoals de klok op zomerse dagen soms stil lijkt te staan, vliegt de tijd nu weer voorbij. Het is alweer oktober! De hitte is verdreven, de scholen zijn al lang weer begonnen, het lome go-with-the-flow gevoel heeft het afgelegd tegen een straf werkritme. Waar het kan proberen we nog te genieten van de nazomerzon, maar de avonden zijn kort en de paraplu gaat meestal toch maar mee.

Je dacht dat er geen einde aan zou komen...

Maar ach, nu komt de tijd waarin de focus weer wat meer naar binnen is. En eigenlijk vind ik dat ook altijd wel weer fijn. Een lekker vest aan, ’s avonds op de bank eindelijk weer eens een goed boek lezen of een avondje ongegeneerd Netflix-en. In je favoriete fauteuil wegkruipen en muziek luisteren met een glas rode wijn, of met vrienden rond de tafel genieten van een maaltijd zonder aangebrand vlees...

                 ‘nu komt de tijd waarin de focus weer wat meer naar binnen is’

 Ik ben niet de enige die in dit jaargetijde wat extra aandacht heeft voor de binnenkant van het huis. We merken het ook bij HARVINK. Steeds meer mensen zien hun huis en interieur als een rust-plek. Een plek waar je even pauze neemt van je hectische bestaan. Onze klanten waarderen juist daarom ook de eenvoud en tijdloosheid van onze meubelen. Je wilt thuiskomen in een omgeving die kalmte uitstraalt. Waar je helemaal jezelf kan zijn. Waar de tijd even stil lijkt te staan.

Tijdloos betekent bij ons dan ook nooit karakterloos of onpersoonlijk. Elke fauteuil, bank of eethoek is ‘typisch Harvink’, maar - door alle keuzemogelijkheden in model, materiaal en kleur - ook ‘typisch Anna en Simon’, of ‘typisch familie Andriessen’. Dát bedoelen wij met tijdloos design: comfort en schoonheid die zich aanpast aan jouw wensen en jouw tijd.

In het HARVINK huis kun je - naast onze collectie - ook de tentoonstelling 70 jaar HARVINK bekijken. Op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur nemen we graag de tijd om je rond te leiden.

--------------------

Lees ook de blog van

- JULI 2018 / VOorpret
- juni 2018 / Inspiratie