blog

Voorpret maakt gelukkig 

Het is zomer! Met het aftellen tot de vakantie kan de voorpret beginnen. In gedachten ben je al in Spanje, op Terschelling, op de Seychellen of gewoon op een stretcher in je eigen achtertuin. Je fantaseert over een ontbijtje in de zon of een zwoele avond aan het strand en alleen al door die gedachten voel je je happy. 

Zelf struin ik zo vlak voor onze vakantie graag het internet af naar de leukste restaurantjes, de meest idyllische strandjes en de mooiste wandelingen. Heerlijk, nog even en dan zitten/liggen/lopen wij daar... Voorpret maakt gelukkig, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Soms zelfs gelukkiger dan de ‘pret’ zelf!

Op vakantie gaan is natuurlijk niet de enige reden voor voorpret. Wie wel eens een bruiloft heeft georganiseerd, weet dat ook díe voorbereidingen enorm veel lol (en ja, ook stress) kunnen opleveren. Ik herinner me ook nog goed de voorpret als kind, wanneer ik bijna jarig was. Uitnodigingen maken, een traktatie verzinnen, versieringen knutselen... Het gaf een blij en opgewonden gevoel en dan moest het feestje nog beginnen!

‘Voorpret maakt gelukkig, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen’

Dat voorpretgevoel ervaren veel van onze klanten trouwens ook bij het uitkiezen van een nieuwe bank of fauteuil. Je begint misschien met een vaag idee over wat je wilt, gaat je oriënteren, vergelijkt modellen en stoffen, tot je uiteindelijk weet: dít moet het worden. Dit past bij mij. Bij ons in het HARVINK Huis begint de voorpret dan pas goed. Want al heb je ‘jouw’ meubel nog niet thuis staan, je kunt in de showroom al uitgebreid proef-zitten en experimenteren met opstellingen. Dit bijzettafeltje bij de bank, die hocker bij de fauteuil, maar dan in een andere kleur? Met grote stalen stof en leer kun je elk zitmeubel ter plekke een andere look & feel geven. En heb je een keuze gemaakt, dan krijg je alvast een staal van jouw meubelstof mee naar huis. Gelukkig hebben onze vakmensen een paar weken nodig om jouw meubelstuk helemaal naar wens en op maat te maken. Kun jij thuis nog even van de voorpret genieten.

--------------------

NOTE: Het HARVINK Huis is vanaf 13 augustus weer geopend.

LEES OOK DE BLOG VAN

- JUNI 2018 / INSPIRATIE