Retro Designbank Splinter

In deze categorie vindt u onze collectie retro vintage design meubelen uit de jaren 50 en jaren 60. Nieuwe retro designbanken met houten armen die eruitzien alsof ze zo uit de jaren 50 of jaren 60 komen. Bekijk onze collectie online of bezoek het Harvink Huis.

Deze nieuwe bank, geinspireerd op meubels uit de jaren '50 en '60 wordt geheel nieuw voor uw gemaakt. Kies zelf de houtsoort van het frame en een eigentijdse stof.

Waarom een ovale tafel?

Aan een ovalen tafel kunnen alle gebruikers elkaar aankijken tijdens het zitten, wat natuurlijk veel gezelliger is. Het voordeel van een ovalen tafel is dat het ruimte geeft aan de uiteinden van de tafel. Er zijn geen poten aan de uiteinden en doordat de poot in het midden staat kun je overal aanschuiven en lijkt het blad meer te zweven.

ovale tafel fier

 

Opties ovale tafel

Zoals gezegd kiest u zelf de houtsoort; Amerikaans noten of (gebeitst) eikenhout. Tafel Fier heeft verschillende formaten, en is ook verkrijgbaar met een rond blad en een ronde poot. Voor meer informatie en afbeeldingen: ga naar de productpagina.

bekijk fier

Ovale tafel kopen

Kom naar het Harvink Huis in IJsselstein of ga langs bij één van onze dealers, die te vinden zijn onder verkooppunten. Let op: Elke winkel kiest zijn eigen collectie. Neem vooraf contact op met deze winkel om er zeker van te zijn dat zij de ovale tafel Fier hebben staan.

bekijk verkooppunten